Σε αυτή τη σελίδα μπορούμε όλοι να μοιραστούμε τις ιδέες μας, τα συναισθήματά  μας και τις σκέψεις μας για τον ιό COVID-19 και τον τρόπο που αυτός επηρέασε και άλλαξε τις ζωές μας.

Παρακολουθήστε το επόμενο βίντεο που ετοίμασε η κα. Καραγκούνη Βάσω με το μαθητή της το Δημήτρη.

[su_youtube url=”https://youtu.be/rRY2QtHVMtY”]

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του σχολείου μας ετοίμασαν την παρακάτω παρουσίαση με τη δασκάλα της Θεατρικής Αγωγής κα. Αθανασοπούλου Ρένα.

[su_youtube url=”https://youtu.be/wJIcnmwPIvs”]

Μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας σκέψεις στο PADLET που ακολουθεί.

Οι  μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας δουλεύουν στο padlet με τη βοήθεια της δασκάλας των Αγγλικών κας. Δάμτσιου Γιώτας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κυρία Πανδημία (τάξεις Α’, Β’ και Γ’)

Με χιουμοριστική διάθεση και πολύ κέφι τα παιδιά της Α’, Β’ και Γ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, έφτιαξαν την «κυρία Πανδημία» ως ένα τερατάκι – κουκλάκι. ΙΣΤΟΡΙΑ Η ιστορία έχει ως εξής: Όλοι μαζί φτιάξαμε τερατάκια για να ξορκίσουμε το κακό ώστε να φύγει από την γη και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που τόσο μας έλειψε.

Δημιουργός: Χριστίνα Παπαδοπούλου, Εκπαιδευτικός Εικαστικών

Προσωπογραφίες την περίοδο του Covid-19 (Τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ’ του 8ου Δ.Σ. Ευόσμου) Τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων έπρεπε να διαλέξουν μια διάσημη προσωπογραφία ζωγράφου και να την μεταμορφώσουν σαν να ζει στην εποχή του Covid-19. ΙΣΤΟΡΙΑ Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα τμήμα Eικαστικών που τα παιδιά παρατηρούν ότι κάποια πρόσωπα χρειάζονται βοήθεια. Δίνουν λοιπόν τις απαραίτητες λύσεις για να τους προστατέψουν από την πανδημία. Δημιουργός: Χριστίνα Παπαδοπούλου, Εκπαιδευτικός Εικαστικών