Μια υπέροχη προσπάθεια ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες στο σχολείο μας. Όμορφες ψυχές ενώθηκαν και δημιούργησαν… Σ’ εποχές όπου η απομόνωση και η επικράτηση του «εγώ» κυριαρχεί ήρθε ν’ ανθίσει στο σχολείο μας το «ΕΜΕΙΣ»…

Προσωπική εργασία, συνεισφορά, συμμετοχικότητα, συνεργασία, εθελοντισμός, αγάπη, μεράκι και διάθεση υπήρξαν ο κοινός παρονομαστής που έδωσε «ΧΡΩΜΑ» στο σχολείο μας. Προσπερνώντας την αναλγησία των υπεύθυνων – ανεύθυνων, στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας και στους υπέροχους γονείς μας καταφέραμε αυτό που έμοιαζε αδύνατο!!

Βάψαμε το σχολείο μας!!

Οι 4 εποχές παρέα με μοναδικές, ιδιαίτερες παιδιάστικες φατσούλες ήρθαν κι αποτυπώθηκαν στους εξωτερικούς μας τοίχους προσδίδοντας μια νότα ζωντάνιας, φρεσκάδας και χαράς στο μέχρι χθες μουντό, μονότονο και άχρωμο περιβάλλοντα χώρο μας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο γιατί βγαίνει από τις καρδιές των μικρών μας μαθητών σε όλους όσους μας βοήθησαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο:

Σε όλους τους γονείς μας που βοήθησαν οικονομικά στην αγορά των χρωμάτων, στους γονείς που έβαψαν και καθάρισαν παρέα με τους δασκάλους….

Στην εταιρεία TETRALUX που πρόσφερε μέρος των χρωμάτων.

Στον Βαγγέλη Ζαγγελίδη, το παλικάρι που μας έκανε τα γκράφιτι στους εξωτερικούς τοίχους αφιλοκερδώς.

Τους κυρίους Μεριτσίδη Κωνσταντίνο και Ευταξιάδη Λάζαρο για τη δωρεά κατασκευής ραφιών και αποθηκευτικών χώρων – ντουλαπιών για τους μικρούς μας μαθητές του Α1 και του Α2.

Στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας που όπως πάντα στέκεται στο πλευρό μας και μας βοήθησε στην αγορά των χρωμάτων.