Τα τρία τμήματα της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας κατά τον μήνα Ιανουάριο πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα. Κατά την άφιξή μας στην πρωτεύουσα επισκεφθήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο , όπου γονείς και μαθητές είδαν από κοντά διάφορα ζώα από όλο τον κόσμο.

Αμέσως μετά οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς παρευρέθησαν στη Βουλή των Ελλήνων όπου , αφού ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της , ξεναγήθηκαν και στην έκθεση του συγκεκριμένου κτιρίου που ήταν αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση .

Την επόμενη μέρα ανεβήκαμε στον βράχο της Ακρόπολης και επισκεφθήκαμε το εντυπωσιακό Μουσείο της Ακρόπολης  όπου με τη βοήθεια της ξεναγού θαυμάσαμε κάποια από τα εκθέματά του.

Κατόπιν αυτού οι μαθητές μας μαζί με τους γονείς τους είχαν ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούν στην περιοχή της Πλάκας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγαμε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Την τρίτη ημέρα του ταξιδιού  ,πριν ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής μας ,  περάσαμε από τον Εθνικό Κήπο και το Προεδρικό Μέγαρο και παρακολουθήσαμε την αλλαγή φρουράς στην πλατεία Συντάγματος. Τέλος ξεναγηθήκαμε και στην παλιά Βουλή , όπου θαυμάσαμε τα εκθέματα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *