Επίσκεψη στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ Στα πλαίσια του προγράμματος της Αγωγής Υγείας “Διατροφή και άθληση παράγοντες υγείας”, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη, τη Δευτέρα 25/01/2016 στη Γεωπονική Σχολή στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων.
Τα παιδιά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων διάλεξη για τις βασικές αρχές της ισορροπημένης διατροφής καθώς και τη διαδικασία παραγωγής γιαουρτιού. Έγινε αναφορά σε θέματα ασφάλειας και παράθεση των βασικών αρχών του ορθού χειρισμού των τροφίμων. Δόθηκαν ερμηνείες για τις πληροφορίες που αναγράφονται στις ετικέτες των τροφίμων.
Το πρόγραμμα ήταν διαδραστικό, με την ενεργή συμμετοχή όλων των παιδιών σε όλη την διαδικασία παρουσίασης των διαφόρων θεμάτων.
Ήταν μια ευχάριστη και ωφέλιμη επίσκεψη που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν, να δουν και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό διατροφής και υγείας.

[su_custom_gallery source=”media: 2304,1543,1544,1545,1546,1553,2308,1549,1551,2309,1552″ link=”lightbox” width=”190″ height=”110″]